ADOMÁNYOZZ ÉS SEGÍTS A CSIMPÁNZ ÁRVÁKON

A Jane Goodall Intézet több afrikai kormánnyal közösen csimpánz menhelyeket alakított ki. Az orvvadászat sajnos még nem ritka Afrikában, mely során a kölyköket elragadják a családjuktól, a felnőtt állatokat pedig húsként elfogyasztják, vagy vadhúsként eladják a piacon. 
 
Az árvaságra jutott, szörnyű sorsú csimpánz kölykök az orgazdáktól való lefoglalásuk után kerülnek a menhelyek egyikére. 
 
Ahhoz azonban, hogy ugyanazt a biztonságot, szeretetet megadhassuk a számukra, amit a családjukban kaphattak volna meg, most a Te segítségedre is szükségük van.
 
 

 

Támogatásoddal biztosíthatod egy árva élelmezési, egészségügyi ellátását egy alkalommal, vagy akár havi rendszerességgel is. Segítheted a gondozóink munkáját, akik fáradhatatlan igyekezettel, és megfelelő szakmai tudással próbálják az árváknak megadni a hiányzó szeretetet, és gondoskodást.

Az adományozott összeg mértékétől függően örökbefogadást adunk az adományozók részére, amihez online információs anyagot küldünk a részükre.

A menhelyek egyike a Tchimpounga Csimpánz Rehabilitációs Központ Kongóban. A rezervátumunkban az állatok többé-kevésbé természetes környezetükben fajtársaikkal élhetik boldog csimpánz életüket, ahol egy második esélyt kapnak az életre.
 
Legyél Te is csimpánzbarát!
Adományoddal most Te is segíthetsz rajtuk! 
 
Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: Iroda - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.
Számlázás - 1089 Budapest, Orczy tér 4/a/1. 3/1.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-2-42