Ajándéktárgyak: Könyvek, Kávé

 

 

A hvg Könyvek Kiadó kínálata a Kicsikből nagyok sorozat. Ebben Jane Goodall és David Attenborough életét dolgozták fel a gyerekek számára, illusztrált könyv formájában. 

A vadállat mentőakció könyvsorozatot a BornFree alapítvány indította el, amely könyveknek a  megvásárlásával a vadon élő állatok megmentését támogathatja és csodálatos történeteket ismerhet meg.  

A Mizaru-Mambou egy Etióp-Sidamo fajta kávé, amit a Mizaru Coffee Manufactory hozott létre a számunkra. Megvásárlásával a Tchimpounga Csimpánzmenhelyünkön élő árvákat támogathatja. 

Az Agancsos Pincészet által termelt borokra különleges, csimpánzos borcimkét álmodtunk meg. Megvásárlásával szintén a csimpánzmenhelyünk lakóit támogathatja. 

 

 

 

Élményprogramok:  

Egyesületünk önkénteseink munkájára, partnereink készségességére és támogatóink nagylelkűségére alapozva végzi tevékenységét. E három dolog - a lelkes és tenni vágyó emberek, a felelősen, a pénzügyi célokat meghaladóan gondolkodó és különleges jövőképű támogatók és partnerek - nélkül működésünk elképzelhetetlen lenne.

Lehetőség van egyes termékeknél nagyobb mennyiséget is kérni céges ajándékként. Kérjük ez esetben keressenek minket az info@janegoodall.hu emailcímen keresztül. 

Az élményprogram kiválasztásához töltse ki adományozói űrlapunkat

Amennyiben az adományozás menetével kapcsolatosan kérdése van, írjon az info@janegoodall.hu e-mail címre, vagy keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén. Kapcsolat.

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42